شیوه کار ما در این ارائه راهکار مسابقه
چون مردم ما، دارای سلیقه های مختلف هستند، سعی ما بر این است که از منابع گوناگون، استفاده کنیم، شیوه ای که از بیان ساده برخوردار باشد در خور عامه مردم. تا مطالعه کتتده: از هر سن و سالی برخوردار باشد، بتواند از آن استفاده کند، بنابر این:
صلوات بر محمد و آل محمد (ع)
مورد خطاب این راهکار ها
مطالب برای سنین مختلف در نظر گرفته شده است؛ از کودکان گرفته،
تا، نوجوانان .
و نیز جوانان و بزرگسالان، همه و همه، می توانند از آن بهرمند شوند، در هر موقعیتی که هستند؛ از زیر دست بودن، گرفته، تا مدیران و مسئولان؛ چرا که همه ما و شما عزیزان، در هیچ حال و مرحله ای از زندگی، بی نیاز از راهنمایی خدا و پیامبران و معصومان (ع) و سخن دانشمندانی که علمشان بر گرفته از سخن آن بزرگواران باشد، نیستم، چون انسان هر روز در موقعیت های خاصی قرار می گیرد و باید مطابق آن شرائط و .از آگاهی و بصیرت لازم مطابق آن برخوردار باشد، تا ابتدا، خود دچار مشکل نشده. و روشن است، نسبت به دیگران نیز، بی تفاوت بودن صحیح نیست، چرا که زندگی ما بصورت اجتماعی انجام می شود؛ از این رو، دچار مشکل شدن دیگران، در زندگی ما، نیز بی تأثیر نیست. پس یک قدم به پیش، تا برای فرهنگ سازی، از فرصت ها استفاده کنیم،
تلاش برای استفاده کردن از فرصت ها
و نسبت به دیگران، خواه طرف مقابل ما، فرزندمان باشد، یا، برادر خواهر و. یا، خویشان و حتی همسایگان و . حتی  بزرگ ترها، که  بعضاُ نمی دانیم با آنان چگونه رفتار نماییم و چگونه سر سازش داشته باشیم.
به هر حال برای زندگانی شخصی راحت و معاشرت خوب با اقسام مردم، راهکار مناسب، در شرایط مختلف، نیازمندیم.
انواع راهکارها
این راهکارها ممکن است، اخلاقی باشد یا اعتقادی، اقتصادی باشد یا پزشکی، ی باشد یا مدیریتی، روان‌شناسی باشد یا  جامعه‌شناسی، چرا که اگر خوب دقت شود، بسا فردی دانسته یا ندانسته؛ کاری را انجام می دهد  که به اصطلاح یک دیوانه سنگی به چاه می اندازد که صد عاقل نمی توانند بیرون بیاورند» و اشتباه آن را جبران کنند.
از این رو ما، در انجام وظیفه، نباید سستی کنیم و الا نه تنها در دنیا دچار مشکل می شویم و کیفر الهی ما را گرفتار می کند.
بلکه در آخرت قیامت» نیز از ما می‌پرسند، چرا سؤال نکردید. به ویژه با امکانات فعلی که با یک تلفن ، با یک سرچ در نرم افزار و فضای مجازی، سریع به سوال ما پاسخ می دهند.

ت گذاری ما درانتخاب مطالب این مسابقه

ما در این ارائه راه حل، طبق الگوگیری از بزرگان، همیشه این ت را دنبال می‌کنیم
که هر کار خوب و سخن خوب را، از هر که باشد می پذیریم، البته از خدا می خواهیم که ما را شناختی  عنایت بفرماید، که با این خوشبینی دچار کلمة حق یراد بها الباطل» که امیرالمؤمنین (ع) هشدار داده اند، نشویم. شما نیز توجه داشته باشید که، نقل یک سخن از فردی، تأیید اعمال زشت اعتقادات باطل و گفتار باطل او نیست. همین طور دشمنی هایی که از بعض افراد دیده شده و می بینیم. از این رو ما تا توانستیم سعی کردیم، مطالب و کلماتی را انتخاب کنیم که با محتوای قرآنی روایی ما، سازگار باشد و بعضاً هم مستند سازی کلمات آنان را نیز ذکر خواهیم کرد.
منابع بکار رفته در این بخش
ما در این صفحه و صفحات بعدی به خواست خدا، با ذکر نمونه‌هایی از این راهکارها، از منابع مختلف دینی. قرآنی روایی سخن بزرگان دانشمندان و ضرب المثل داستان داستان لطیفه طنز» اشاره خواهیم داشت، سپس این خود شما هستید که مطالبی مناسب با طبع، موقعیت و مسئله و موردی، که در نظر دارید، جستجو کرده و آن را در آرشیوی
که ابتداء با نظم خاص الفبایی تنظیم کرده اید به داشته ها و دانستنی های فرهنگی خود اضافه کنید.
 تا موقع نیاز از شیوه خود استفاده کرده و به دیگران راهکار را بیاموزید، ناراحت گوش نکردن، بعضی از آنان هم نباشید، چرا که در مرحله اول قرآن امر بمعروف را یک وظیفه دانسته:
وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (آل  عمران 104)
و باید برخى از شما مسلمانان، خلق را به خیر و صلاح دعوت کنند و امر به نیکوکارى و نهى از بدکارى کنند، و این ها (که واسطه هدایت خلق هستند) رستگار خواهند بود. و اما کسانی که به پندها و نصیحت های دیگران گوش نمی دهند، پس از مدتی خواهند به اشتباه خود پی برد.
بگوی آن چه دانی سخن سودمند * و گر هیچ کس را نیاید پسند
که فردا پشیمان برآرد خروش  ** که آوخ چرا حق نکردم بگوش
سعدی
انشاء الله موفق باشید.
به خواست خدا و دعای خیر شما، ما نیز مورد لطف پروردگار قرار بگیریم.
تا مجموعه این راه کارها و منابع را، که به صورت موضوعی و الفبایی جهت دستیابی راحت به موضوع دلخواه» تنظیم نموده ایم، را پس از انجام مقدمات چاپ، انتشار داده و در اختیار مردم فرهنگ دوست ایران و دیگر کشورهای مسلمان، بلکه همه موحدان عالم قرار دهیم.
والسلام مرتضوی

برکات این گونه مسابقات

من بتو از علم بگویم سخن ** * علم چو آید به تو گوید چه کن

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها